COACHGRUPP AGILITY

Coachgruppen är för dig som tränar på klass 2-3-nivå och vill tävla. Vid varje tillfälle tränar du på banor eller kortare kombinationer för både Carolina Falk och Ramona Järnving. Då fokuserar vi på olika saker för att utvecklas så mycket som möjligt i vår handling för att tillsammans med hunden bli ett bättre team på banan.

Coachgruppen körs i 10 veckor där vi träffas under 5 tillfällen för agilityträning med två veckors mellanrum. Vi kommer arbeta i mindre grupper för att få ut mycket praktisk träning som möjligt.
Totalt 8 deltagare 4/instruktör.

Agility är väldigt fysiskt krävande för våra hundar och tidsmarginalerna är väldigt små. För att få marginalerna med oss och för att hundarna ska klara av den fysiska ansträngningen vill vi ge dem bra förutsättningar. Därför har vi valt att samarbeta med Linda på Roslagens Hundrehab. I den här coachgruppen blir ni inte bara coachade i agility, ni kan även få hjälp med bland annat hundarnas fysträning.

Datum:
Tid:
Föreläsning med Hundfysioterapeut:
Pris: 4400 kr 
Instruktör:

I förebyggande friskvårdssyfte ingår en gemensam föreläsning med Fysioteraputen Linda Ahrnborg samt ett enskilt tillfälle för dig och din hund. Möjlighet kommer även finnas att träffa Linda vid fler tillfällen men då emot ytterligare en kostnad. 

Presentation av Linda:
Driver Roslagens Hundrehab sedan 2014. Arbetat med djur/hundar sedan tonåren. Arbetar både som PT hund och fysioterapeut i rehabiliterande samt förebyggande friskvårds syfte.

Vad kan du få ut av en hundfysioterapute?

  • ge dig kunskap om just din hunds fysiska prestationsförmågan och hälsa samt hur du kan hjälpa din hund att uppnå optimal toppform.
  • öka förståelsen för hundens fysiska förmåga.
  • lära dig som förare att själv se svagheter och därmed förebygga problem.
  • ge kunskap om träningslära och hundens anatomi.
  • öka kunskapen om den växande hunden.
  • tips på övningar och träningsprogram.
  • lära dig stretch och massage.
  • ge kunskap om vanliga skador samt hur man kan förebygga.
Tycker du precis som vi att detta låter som ett klockrent koncept? Skicka in din ansökan nu!
Antagning sker löpande för att instruktörerna ska skapa så jämna grupper som möjligt.

Ansök om en plats i coachgrupp i agility genom att fylla i formuläret nedan.