VALPAKUTEN

Få en bra start tillsammans!

Istället för att boka upp dig på en hel kurs så kan du här boka de tillfällen du tycker passar dig och din valp.

På valpakuten kommer vi träna på olika delar i den viktiga vardagslydnaden, övningarna är anpassade för den unga hunden.

Vi avslutar varje kurstillfälle med frågelådan där du har möjlighet att ställa frågor som du funderar över kring livet med din valp. Det kan tex vara hur får jag valpen att bli rumsren, bitande eller andra funderingar som du har.

Kursupplägg:
1 x 2 timmar
6 deltagare


TEMATILLFÄLLE 

Inkallning, passivitet och frågelåda

Inkallning är ofta en sak som alla vill att den ska fungera, vi kommer gå igenom grunden till en lyckad inkallning. Passivitetsträning är ofta något som glöms bort men väldigt viktigt att lägga en grund för.TEMATILLFÄLLE 

Hjärnjumpa, aktivering och frågelåda.

Här får ni tips och idéer på olika sätt att mentalt aktivera era valpar för att på ett roligt och stimulerande sätt skapa en nöjd valp. När vi tillsammans med vår valp gör roliga övningar skapar vi också ett högre värde för oss som ägare och vi blir då roliga att samarbeta och lyssna på.


TEMATILLFÄLLE 

Valpgympa, aktivering och frågelåda

Här får ni tips och idéer på olika sätt att fysiskt aktivera era valpar för att på ett roligt och säkert sätt lägga en god grund för valpens framtida liv. Vi går igenom hur mycket och vilken typ av motion valpar ska ha och ni får prova på olika övningar som stärker valpens balans, självförtroende och kroppskontroll.

Datum: 6/8
Tid: 16.00-18.00
Pris: 550 kr
Instruktör: Kattis Johansson

Varmt välkommen på kurs hos oss på Norra Stockholms Hundcenter!