TÄVLINGSLYDNAD KLASS 3

En exklusiv kurs för dig som vill ha mycket träningstid tillsammans med instruktör när du går kurs. På denna kurs är ni en liten grupp på 4 deltagare i hela vår stora hall tillsammans med vår instruktör Michelle Holmlund där ni får möjlighet att lägga en stabil grund för klass 3 momenten.

Den högsta klassen i lydnad är egentligen den roligaste klassen. Här jobbar vi med balansen mellan fart och koncentration. På denna kurs tar vi vid med både nyinlärning av klass 3 moment samt tar vid där klass 2 momenten slutar.

Förkunskaper: God allmänlydnad och kunna vara lös runt andra hundar. Denna kurs passar dig som tränar/tävlat klass 2 och vill utvecklas vidare.

Michelle har de senaste åren framgångsrikt tränat och tävlat i lydnad med sina hundar Peak Maze och Navy av rasen border collie. Michelle och Peak tillhör landslaget i lydnad och har i flera år varit med och tävlat på VM. 2019 blev dom tillsammans världsmästare i lydnad. 2022 tog ekipaget silver på lydnads VM samt kammade hem ett VM-guld tillsammans med lydnadslandslaget.

Michelle tävlar och tränar med höga ambitioner men ser det magiska i att bygga solida grunder med högt engagemang i förare och hund.

Kursupplägg:
5 x 2 timmar
4 deltagare med hund i hela stora hallen

TÄVLINGSLYDNAD KLASS 3 (Måndagar 19:00)

Datum: 14/8, 28/8, 11/9, 25/9, 9/10
Tid: 19:00-21:00
Pris: 
4120 kr
Instruktör:
Michelle Holmlund

Varmt välkommen på kurs hos oss på Norra Stockholms Hundcenter!