VARDAGSAKUTEN

Istället för att boka upp dig på en hel kurs så kan du här boka de tillfällen du tycker passar dig och din hund.

På vardagsakuten kommer vi träna på olika delar i den viktiga vardagslydnaden, övningarna anpassas efter varje individ.

Vi avslutar varje kurstillfälle med frågelådan där du har möjlighet att ställa frågor som du funderar över kring livet med din hund. Det kan tex vara hur får jag hunden att sluta skälla på grannen, vaktar mat eller andra funderingar som du har.

TEMATILLFÄLLE 1

Kontakt, följsamhet (gå fint i koppel) och frågelåda

Vi kommer att träna på den viktiga ögonkontakten samt att få hundarna att börja följa oss. Vi kommer gå vidare med övningar för att träna hunden att gå fint i koppel.

Datum: 2/7
Tid: 19:00-21:00
Pris: 550 kr
Instruktör: Johanna Kvarnström


TEMATILLFÄLLE 2

Sitt, stanna kvar, skvaller och frågelåda

Sitt och stanna kvar kommer vi att börja detta kurstillfälle med för att sen börja gå igenom grunderna i skvallerträning. Skvallerträning är en metod där vi får hunden att berätta för oss att det är något som händer i omgivningen, t.ex. att det kommer en annan hund, vilt, människa eller något annat hunden kan tycka är roligt eller obehagligt.

Datum: 9/7
Tid: 19:00-21:00
Pris: 550 kr
Instruktör: Johanna Kvarnström


TEMATILLFÄLLE 3

Inkallning, passivitet och frågelåda

Inkallning är ofta en sak som alla vill att den ska fungera, vi kommer gå igenom grunden till en lyckad inkallning. Passivitetsträning är ofta något som glöms bort men väldigt viktigt att lägga en grund för.

Datum: 16/7
Tid: 19:00-21:00
Pris: 550 kr
Instruktör: Johanna Kvarnström


TEMATILLFÄLLE 4

Be om lov, hantering och frågelåda

Att inte bara kasta sig över mat som tappas på golvet eller att kasta sig ut genom en dörr är en säkerhetsaspekt men även trevligt för oss i vardagen. Vi kommer även prova på enkla övningar i hantering för att underlätta kloklippning, pälsvård eller veterinärbesök.

Datum: 23/7
Tid: 19:00-21:00
Pris: 550 kr
Instruktör: Johanna Kvarnström


TEMATILLFÄLLE 5

Hjärnjumpa, aktivering och frågelåda.

Här får ni tips och idéer på olika sätt att mentalt aktivera era hundar för att på ett roligt och stimulerande sätt skapa en nöjd hund. När vi tillsammans med vår hund gör roliga övningar skapar vi också ett högre värde för oss som ägare och vi blir då roliga att samarbeta och lyssna på.

Datum: 30/7
Tid: 19:00-21:00
Pris: 550 kr
Instruktör: Johanna Kvarnström

Varmt välkommen på kurs hos oss på Norra Stockholms Hundcenter!