Trivsel

Behandla andra så som du vill bli behandlad själv. Vi visar hänsyn till varandra.

Vid träning hos oss ska SBKs dressyrpolicy följas.

Vänligen respektera de andra hyresgästerna i huset. Låt inte hunden sitta och skälla i bilen. Möjlighet finns att binda upp hunden i lokalen alternativ i lånebur.

Alla hundar skall hållas kopplade överallt förutom i den inhängnade träningshallen.

Rastning ske ske UTANFÖR staketet. Rastning innanför staketet är inte tillåtet. Vid rastning i området skall allt bajs plockas upp.

Alla hundar ska vara friska och vaccinerade.

Vid all vistelse hos oss gäller strikt ägaransvar.

All träning sker på egen risk.

Träning utanför planen är endast tillåten under din bokade tid.

Du är varmt välkommen att komma hit före eller stanna kvar efter din tid i hallen. Tänk bara på att ta hänsyn till den som tränar inne på planen och håll nere ljudvolymen så den som tränar inte störs.

Alla personer som vistas i träningshallarna måste byta om till inneskor alternativt gå i strumpor. Vänligen respektera skogränsen.

Hundarna skall vara väl rastade och tassarna ska torkas av.

Löptikar är välkomna men skall använda välsittande löpskydd. Har du glömt finns det att låna.

Om hunden skulle råka rasta sig i hallen MÅSTE DET STÄDAS. Städutrustning finns att låna och städinstruktioner sitter uppsatta i hallen.

Lån av utrustning ingår i hyreskostnaden. Vid eventuell skada ska detta meddelas omgående per mail. Eventuella kostnader kommer debiteras hyresgästen.

All utrustning som lånas skall plockas undan efter avslutad träning. Om nästa hyresgäst vill använda utrustningen kan den självklart stå kvar. Ska du träna agility rekommenderar vi att du kommer en stund före din tid och meddelar detta till hyresgästen före dig så ni inte behöver flytta hinder i onödan om de redan står framme.