ÅHÖRARE – Grund- och tävlingsträning MED Siv Svendsen

Gå som åhörare när Siv Svendsen kommer och håller kursen Grund- och tävlingsträning hos oss. Du väljer själv om du vill gå med båda dagarna eller bara en. OBS! Vi erbjuder enbart åhörarplatser till denna kurs men har möjlighet att förmedla kontakt om man vill stå på reservlistan för att gå kursen med hund.

Vid bokning av båda dagarna använd rabattkoden: sivåhörare2dagar för att få 200 kr rabatt på din bokning.

Kursens innehåll: Individuell träning av sex ekipage från valp till elithund utifrån respektive ekipage möjligheter och utmaningar med fokus på tävlings- eller brukslydnad.

Om Siv: Siv är den alltid positiva, glada och lite smått tokiga hundtränaren som har som har som motto ”att livet är en cirkus”. Det är det nog ingen som säger emot när hon kommer bärandes på sina stora väskor fulla med leksaker, motivation och inspiration i mängder. Skojigare hundträning får man leta efter. Siv har tävlat på landslagsnivå i lydnad med en 9 plats på Nordiska mästerskapen och en silvermedalj i Norskamästerskapen som bästa resultat. Efter att i 10 år hållit på med lydnadsträning började Siv intressera sig för Mondioring där hon tävlade och vann nordiska mästerskapen i Cat 3. Nu tränar och tävlar Siv bruks med sin unge malinois Blacknecks Äddie. I familjen finns också heeleren Conan som jobbar som filmstjärna och lilla border collien Siri som tränar både bruks och lydnad.

ÅHÖRARPLATS SIV SVENDSEN (9-10/3)

Datum: 9/3, 10/3
Tid: 09:00-16:00 (1h lunch)
Pris: 400 kr för 1 dag 600 för 2
Vid bokning av båda dagarna använd rabattkoden: sivåhörare2dagar för att få 200 kr rabatt på din bokning
Instruktör: Siv Svendsen

Varmt välkommen på kurs hos oss på Norra Stockholms Hundcenter!