SAMARBETEN

VALLENTUNA DJURKLINIK

Vallentuna Djurklinik är en modern fristående veterinärklinik. Vi som arbetar här har lång erfarenhet av djursjukvård och några av oss har arbetat ihop i många år. Våra veterinärer och vår djurhälsopersonal har alla ett stort intresse och engagemang för djursjukvård och vi fortbildar oss ständigt för att hålla alla à jour med nya rön inom veterinärmedicin och djursjukvård. Vi strävar efter att ge våra fyrbenta patienter och deras ägare en hemtrevlig och familjär atmosfär. Hos oss har du möjlighet att ha "din egna" personliga veterinär. Utredning och behandling anpassar vi efter ditt djurs behov och dina önskemål.

NORDISKA HUND

Nordiska hunds mål: Att förbättra metoder i träning för hund och förare, och lära våra ekipage att aktivt använda dessa metoder.

VOM OG HUNDEMAT

VoH Vision: Ge hunden hundmat som den är skapt för att äta – inget mer, inget mindre. Det bästa för din hund. VoH Väderingar: Vi inser att öppenhet och ärlighet är nyckeln till all framgång. Vi håller våra löften och gör det vi säger att vi ska göra – utan mixtrande eller trixande. Allt vi gör, står vi för – i affärer, på jobbet och gentemot varandra. Det är tillåtet att misslyckas, men det är inte tillåtet att försöka dölja sina misstag eller skylla på andra.

SVENSKT KONSTGRÄS

När hög kvalitet och hållbarhet blivit en självklar förutsättning och ett grundvillkor. När basmaterialen liknar varandra. Från idéstadiet där vårt kunnande, rådgivning och engagemang ger nytänkande i hela genomförandet till bra underhåll finns vi på Svenskt Konstgräs till, när vi år efter år stöttar med omsorg för produkten/ytorna.