INOFFICIELL RALLYLYDNADSTÄVLING

Varmt välkommen på Inofficiell Rallylydnadstävling i Nybörjare- & Fortsättningklass!

Datum: 3/3
Pris:
100 kr/start

Har du inte vågat dig ut på tävling eller är du på väg upp till nästa klass och vill se om ni är redo så är detta ett utmärkt tillfälle att prova på. Vi kommer att anordna detta som en riktig tävling, domare och skrivare är inte utbildade utan är instruktörer med lång erfarenhet inom sporten. Ni kommer att få tips och en kort feedback på er bana. 

Vi kommer att starta med nybörjarklassen 09:00-11:00 och sedan köra fortsättningsklassen 11:30-13:30. Pga stort intresse har vi även lagt en nybörjarklass 13:45-14:45 med 7 deltagare.

Vill du anmäla fler hundar i samma klass? Hör av dig till oss via mejl så hjälper vi dig! info@norrastockholmshundcenter.se

Tid: 09:00-11:00
Antal ekipage:
max 20 st

Tid: 13:45-14:45
Antal ekipage:
max 7 st

Tid: 11:30-13:30
Antal ekipage:
max 20 st

Löptik 
Har du löptik meddela det vid anmälan eller så fort du kan.
Löptikar startar sist i sin klass och ska ha tikskydd på sig.

Parkering
Då vi har ont om p-platser ber vi er att samåka om det är möjligt. Det är ok att parkera på Carspekt men INTE för portarna. Är det fullt på vår parkering finns det platser på vägen ned mot Ullnasjön, vänster ut från vår parkering och sen rakt fram i korsningen. Det finns också parkering Vänster ut från vår parkering och vänster i korsningen uppe vid återvinningen.

Varmt välkommen på inofficiell rallylydnadstävling hos oss på Norra Stockholms Hundcenter!