HUNDDAGIS

Hos oss kan du lämna din hund i en trivsam miljö hos erfaren och utbildad personal. Vårt mål är att erbjuda den lösning vi själva skulle valt till våra hundar. Vi går aktiverande promenader med hundarna i små grupper med fokus på att varje individ ska få den tid och uppmärksamhet den behöver.

Att hundarna trivs, kopplar av och är lugna och harmoniska på dagis är viktiga faktorer för oss och det är något vi lägger stor vikt vid. Vi värnar om att kunna se och tillgodose varje individs behov av både aktivitet- och passivitetsträning.

På promenader använder vi våra egna koppel och halsband, sele eller frontknäppt sele. Vi använder som regel inte stoppselar eller nosgrimmor.

Vi har två avdelningar på dagis. Den ena har stora boxar där hundarna sitter tillsammans i grupp. Dessa boxar ska ge en känsla av en samhörighet tillsammans med oss i personalen och med de andra hundarna på dagis.

Den andra har små boxar för hundar som vill sitta mer ifred. Här har hundarna en egen box eller delar med färre kompisar och boxarna är placerade så hundarna konfronteras så lite som möjligt med varandra.

HELTIDSPLATSER

En heltidsplats innebär att du får lämna hunden hos oss upp till 5 dagar i veckan på vardagar. Ni kommer tillsammans med vår personal fram till vilka tider som passar dig och din hund. 

DELTIDSPLATSER

En deltidsplats innebär att du får lämna hunden på dagis två dagar i veckan. Det kommer att vara samma två dagar varje vecka för att vi ska kunna planera hundgrupper och personal så att vi bibehåller vår kvalitet. En deltid kommer att vara måndag och tisdag alternativt onsdag och torsdag.

PRISLISTA HUNDDAGIS

HELTID

3900 kr/månad

DELTID

1950 kr/månad

FLERHUNDSRABATT

500 kr från andra hunden heltid
200 kr från andra hunden deltid

KLOKLIPPNING

300 kr/månad

Letar du efter dagis till din hund? Skicka en intresseanmälan genom att trycka på knappen intresseanmälan hunddagis här bredvid och fyll i formuläret så bokar vi in en dagistitt eller ställer er i kö.

ADRESS

Ritarslingan 2 (ingång Leverantörsvägen 23) 187 66 Täby

TELEFON

0842504969 (06.30 – 18.00 vardagar)

ÖPPETTIDER HALLAR

05.00-23.00

MEJL

info@norrastockholmshundcenter.se