SAMARBETSPARTNERS

VALLENTUNA DJURKLINIK

Vallentuna Djurklinik är en modern fristående veterinärklinik. Vi som arbetar här har lång erfarenhet av djursjukvård och några av oss har arbetat ihop i många år. Våra veterinärer och vår djurhälsopersonal har alla ett stort intresse och engagemang för djursjukvård och vi fortbildar oss ständigt för att hålla alla à jour med nya rön inom veterinärmedicin och djursjukvård.
Vi strävar efter att ge våra fyrbenta patienter och deras ägare en hemtrevlig och familjär atmosfär. Hos oss har du möjlighet att ha "din egna" personliga veterinär. Utredning och behandling anpassar vi efter ditt djurs behov och dina önskemål.

NORDISKA HUND

Nordiska hunds mål: Att förbättra metoder i träning för hund och förare, och lära våra ekipage att aktivt använda dessa metoder.

Svenskt konstgräs

När hög kvalitet och hållbarhet blivit en självklar förutsättning och ett grundvillkor. När basmaterialen liknar varandra. Från idéstadiet där vårt kunnande, rådgivning och engagemang ger nytänkande i hela genomförandet till bra underhåll finns vi på Svenskt Konstgräs till, när vi år efter år stöttar med omsorg för produkten/ytorna.

ADRESS

Ritarslingan 2 (ingång Leverantörsvägen 23) 187 66 Täby

TELEFON

0842504969 (06.30 – 18.00 vardagar)

ÖPPEtTIDER HALLAR

05.00-23.00

MEJL

info@norrastockholmshundcenter.se