HUNDDAGIS

Hos oss kan du lämna din hund i en trivsam miljö hos erfaren och utbildad personal. Vårt mål är att erbjuda den lösning vi själva skulle valt till våra hundar. Vi går aktiverande promenader med hundarna i små grupper med fokus på att varje individ ska få den tid och uppmärksamhet den behöver.

Att hundarna trivs, kopplar av och är lugna och harmoniska på dagis är viktiga faktorer för oss och det är något vi lägger stor vikt vid. Vi värnar om att kunna se och tillgodose varje individs behov av både aktivitet- och passivitetsträning.

På promenader använder vi våra egna koppel och halsband, sele eller frontknäppt sele. Vi använder som regel inte stoppselar eller nosgrimmor.

Vi har två avdelningar på dagis. Den ena har stora boxar där hundarna sitter tillsammans i grupp. Dessa boxar ska ge en känsla av en samhörighet tillsammans med oss i personalen och med de andra hundarna på dagis.

Den andra har små boxar för hundar som vill sitta mer ifred. Här har hundarna en egen box eller delar med färre kompisar och boxarna är placerade så hundarna konfronteras så lite som möjligt med varandra.

PRISLISTA DAGIS

HELTID3800 kr/månad
FLERHUNDSRABATT500 kr/hund
KLOKLIPPNING150 kr/månad

Skicka en intresseanmälan så sätter vi antingen upp er på kö eller bokar in en dagistitt.