PRIVATLEKTIONER

Hos oss kan du boka privatlektioner med någon av våra kunniga instruktörer för din hund, för er som ekipage och/eller för ditt träningsgäng. Vi hittar gärna upplägg som passar just er… 


PRIVATLEKTIONER FÖR DIN HUND

Behöver du hjälp av en instruktör att träna din hund? Vi tar emot hundar för träning i både vardagslydnad och träning av specifika moment mot tävling. 


PRIVATLEKTIONER FÖR DIG OCH DIN HUND

Privatlektioner bokas via mail info@norrastockholmshundcenter.se. På privatlektion kan du få hjälp både inom vardagslydnad, problemlösning och hundsport – allt anpassas efter dig och din hund.

En person 1 timme850 kr
En 1 person vid bokning av paket om 4 lektioner3200 kr
2 personer eller fler vid bokning av 1 timme1275 kr
2 personer eller fler vid bokning av paket om 4 lektioner 4800 kr
Vid bokning av en timmes hembesök900 kr

GRUPPKURSER

Du kan boka oss för kurser i t.ex. klickerträning, tävlings- och brukslydnad, vardagslydnad, aktivering, Nose Work, agility, valpkurser eller andra skräddarsydda kursteman, till exempel för kennelträffen, träningsgruppen eller till ditt företag. Vi håller även privatlektioner inom dessa teman. Antingen kommer ni till oss eller vi till er.

Vägledande pris:
1050 kr /h och instruktör inkl. moms
+ ev. reseersättning (18,50 kr/mil inom sthlm), hyra av träningshall, mat och logi.


UTVÄRDERING FRÅN HUNDÄGARE

05-2021 Under våren har Måna tränats av vår hundtränare Sofie Duwin här nedan följer en utvärdering från Månas ägare Moa och Annsofie Svantemark:

Vi vill tacka för all hjälp vi fått med Måna på Norra Stockholms Hundcenter. Vi har fått så mycket tips och råd gällande hur jag och hon ska kunna utvecklas tillsammans i framtiden. Redan efter första eller andra träningstillfället kände jag ett hopp om att det som alltid varit ett stort problem för oss (andra hundar) faktiskt inte alltid behöver vara ett så stort problem om man har de rätta verktygen. 

Jag känner dels att jag är tacksam för att Måna har fått utvecklats och göra saker hos er som jag aldrig hade vågat göra med henne själv, som tex att gå på promenad med andra hundar, och dels att jag som hundägare har utvecklats väldigt mycket – så att jag nu själv skulle våga prova på att göra liknande saker med henne själv. Mycket fokus har varit på att få mig att förstå att jag också kan träna henne och utmana henne, och jag har förstått att det är när Måna är med mig eller min mamma som hon mestadels blir utåtagerande mot andra hundar, vilket innebär att jag och Måna måste jobba på vår relation tillsammans (genom att göra saker som jag tycker är utmanande). 

Allt detta är tack vare Sofie och den träning vi fått ta del av med henne! Den hjälp vi har fått har varit över förväntan!

Nu ska vi fortsätta träna på här hemma med allt möjligt och förhoppningsvis våga oss på att gå en kurs hos er i sommar/höst. Jag vet att mamma redan rekommenderar er till alla möjliga människor och det skulle jag verkligen också göra!