WASH N'GO

Boka Wash N’GO – bada och föna din hund själv i vårt hundtrim. Hos oss kan du boka Wash N’GO alla dagar mellan 5.00-23.00.

Vi har ett specialanpassat höj- och sänkbart badkar där du själv kan bada din hund. Shampoo och balsam ingår och du får även låna handdukar, fön, klotång och en enkel sax. Prova och se hur enkelt och bekvämt det kan vara att få hunden ren och fin. Pris: 230 kr/h

Tänk på att lämna platsen så som ni vill finna den. Räkna in tid för städning i din bokning för att nästkommande ska finna det i lämpligt skick. 

Wash N’GO betalas i samband med bokning. Med Klarna (kort eller faktura). Val av betalningsmetod måste ske inom 30 minuter från bokningstillfället. I annat fall avbokas tiden automatiskt.

DÖRREN TILL HUNDCENTRET LÅSES UPP MED DIN MOBIL VIA PARAKEY

Från och med nu kommer dörren till hundcentret att låsas upp via appen Parakey. Din nyckel är giltig 15 minuter innan din bokning och 30 minuter efter. Det är du som bokar våra hallar, Wash N’GO och andra liknande aktiviteter som inte kräver vår personal på plats som kommer att bli inbjuden till att kunna låsa upp dörren. Du blir inbjuden till att låsa upp våra dörrar via mejl. Det kan vara bra att ha laddat ner appen innan du besöker oss för att slippa lägga tid på det under din bokade tid hos oss. 

Vår entrédörr låses som vanligt upp via koden som fås i din bokningsbekräftelse som kommer i samband med din bokning via mejl.
Kom därför ihåg att ange en giltig mejladress när du bokar en tjänst hos oss!

ADRESS

Ritarslingan 2 (ingång Leverantörsvägen 23) 187 66 Täby

TELEFON

0842504969 (06.30 – 18.00 vardagar)

ÖPPEtTIDER HALLAR

05.00-23.00

MEJL

info@norrastockholmshundcenter.se