HUNDTRIM

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅRT HUNDTRIM! 

I vårt trim kan du boka tid hos våra hundfrisörer för klippning, trimning och bad av din hund. Boka trimmet för Wash’N GO där du hyr hela trimmet och själv badar, fönar och/eller klipper din hund. Vi erbjuder även behandling av din hunds tänder samt kloklippning.
Boka din tid på telefon via: 0842504969 eller mejla: info@norrastockholmshundcenter.se

WASH N'GO

Boka Wash N’GO – bada och föna din hund själv i vårt hundtrim. Hos oss kan du boka Wash N’GO alla dagar mellan 5.00-23.00.

Vi har ett specialanpassat höj- och sänkbart badkar där du själv kan bada din hund. Shampoo och balsam ingår och du får även låna handdukar, fön, klotång och en enkel sax. Prova och se hur enkelt och bekvämt det kan vara att få hunden ren och fin. Pris: 230 kr/h

Tänk på att lämna platsen så som ni vill finna den. Räkna in tid för städning i din bokning för att nästkommande ska finna det i lämpligt skick. 

Wash N’GO betalas i samband med bokning. Med Klarna (kort eller faktura). Val av betalningsmetod måste ske inom 30 minuter från bokningstillfället. I annat fall avbokas tiden automatiskt.

HUNDFRISÖR

Våra hundfrisörer har individuell prissättning, kontakta frisören för mer info.

KLIPPNING

Klippning inkluderar även borstning, bad, fön, rensning av öronhår, öronrengöring, hygienklippning samt kloklipp.

 

 

 

TRIMMNING

Inkluderar trimning eller strippning, urkamning av underull, rensning av öronhår, öronrengöring, hygienklippning, tassklippning samt kloklipp. Observera att vi endast tar emot vissa raser för Trimning, kontakta oss för mer information.

BAD, FÖN OCH BORSTNING

Inkluderar bad, fön, borstning, kloklipp, öronrengöring och rensning av öronhår.

 

 

 

KLOKLIPPNING

Hos oss kan du även boka kloklippning. Boka din kloklippning via telefon: 0842504969 eller via mejl: info@norrastockholmshundcenter.se

KLOKLIPPNING

Klippning av hundens klor

200 kr

KLIPPKORT KLOKLIPPNING

10 gånger

1800 kr

TANDBEHANDLING

Vår nya hundfrisör Maja är Certifierad Cleanyteeth Tandbehandlare vilket innebär att hon är utbildad för att kunna använda ultraljudsmaskin utan narkos. Denna behandling är till för att underhålla din hunds mun, ta bort tandsten och hålla munnen frisk, därför rekommenderas det att göra behandlingen regelbundet!

Det är viktigt att hunden är van vid att bli hanterad för att inte bli rädd under behandlingen. Ultraljudsmaskinen ser ut som en tandborste, den låter eller vibrerar inte.

Om munnen är infekterad, eller att en tand har gått av, så kan behandlingen inte genomföras. I det fallet så måste hunden sövas, då det annars skulle göra väldigt ont att behandla en sjuk mun.

Vi rekommenderar att en upprepning av tandbehandlingen var 8-12 vecka är optimalt.

TANDBEHANDLING

Första besöket

495 kr

ÅTERBESÖK TANDBEHANDLING

Inom 8-12 veckor

295 kr

Intresserad av en behandling?
Fyll i ditt intresse via formuläret till våra hundfrisörer genom att klicka på knappen nedan.

ADRESS

Ritarslingan 2 (ingång Leverantörsvägen 23) 187 66 Täby

TELEFON

0842504969 (06.30 – 18.00 vardagar)

ÖPPETTIDER HALLAR

05.00-23.00

MEJL

info@norrastockholmshundcenter.se