JOBBA HOS OSS

Just nu finns några lediga tjänster hos oss. Läs mer om dom här nedan och ansök genom att skicka ett mejl med CV + personligt brev till vår mejl på info@norrastockholmshundcenter.se
Vi ser fram emot din ansökan!

SPÅR INSTRUKTÖR

Vi söker en spår instruktör med fokus på hårda underlag och personspår till vårt härliga instruktörs gäng. Vi ser att du är erfaren och van vid att hålla kurs samt har möjlighet till att jobba helger. 

Ansök genom att mejla CV + personligt brev till oss på info@norrastockholmshundcenter.se. Märk din ansökan med “ansökan spår instruktör”.

Varmt välkommen att söka tjänsten som spår instruktör hos oss på Norra Stockholms Hundcenter!

PERSONAL TILL VÅRT HUNDDAGIS

Vi är ständigt i behov av extra personal till vårt hunddagis. Vi söker dig som brinner för hund! Vi ser att du har vana av att arbeta med hundar och läsa hundar i grupp. Har god fysik, erfarenhet av serviceyrke, är van vid högt tempo och har en hög arbetsmoral. Vi har tidiga morgnar och sena eftermiddagar på schemat så du bör vara flexibel och ha körkort och bil.

Ansök genom att mejla CV + personligt brev till oss på info@norrastockholmshundcenter.se. Märk din ansökan med “ansökan hunddagis”.

Varmt välkommen att söka tjänsten som hunddagis personal hos oss på Norra Stockholms Hundcenter!

ADRESS

Ritarslingan 2 (ingång Leverantörsvägen 23) 187 66 Täby

TELEFON

0842504969 (06.30 – 18.00 vardagar)

ÖPPEtTIDER HALLAR

05.00-23.00

MEJL

info@norrastockholmshundcenter.se