UNIKA KURSER

BOKA KURS HOS OSS

Våra kurser bokas via bokningstjänsten Bokadirekt.se. För att komma till bokningstjänsten väljer du först kurs och trycker sen på knappen BOKA KURS.

I bokningstjänstens kalender syns enbart kursens start datum och tiden kursen startar. Det kan se ut som att kursen enbart är 5 minuter men det stämmer givetvis inte utan kursen är alltid så lång som det står i kursupplägget på vår hemsida. 

Om kursen inte syns i kalendern så kan det vara så att den är fullbokad. Mejla oss om du är osäker eller vill stå på reservlistan.

2 deltagare per hund på kurs, gäller även barn.

Deltagare under 18 år ska under hela vistelsen hos oss ha en målsman på plats. Målsman är då ansvarig för både hund och minderårig deltagare. Gäller promenader under kursen samt transporter till och från kurs. Kravet är att målsman finns i lokalen (men behöver ej vara med på kursen) under alla tillfällen och att barnet kan hantera sin hund själv under kursen.

Kursen kan avbokas kostnadsfritt fram till 14 dagar före kursstart. Om du avbokar närmare än 14 dagar innan kursstart behövs veterinär- eller läkarintyg.

Betalning av kurs sker via första kurstillfället på plats med kort eller swish. 

Läs även våra trivselregler innan du besöker vår verksamhet.

Vid frågor mejla oss på info@norrastockholmshundcenter.se så hjälper vi dig!

Varmt välkommen att boka kurs hos oss på Norra Stockholms Hundcenter!

ADRESS

Ritarslingan 2 (ingång Leverantörsvägen 23) 187 66 Täby

TELEFON

0842504969 (06.30 – 18.00 vardagar)

ÖPPEtTIDER HALLAR

05.00-23.00

MEJL

info@norrastockholmshundcenter.se