SPECIALSÖK KONG STEG 1 NORRTÄLJE

I steg 1 jobbar vi med lek- och belöningsutveckling. Vi bygger sökmotivation och påbörjar inlärning av måldoften Röd Kong. Den här kursen kan du gå helt utan förkunskaper. Från 6 månader. Endast 4 deltagare per kurs vilket ger varje ekipage mer tid med instruktören.

Röd Kong Classic är en hundleksak som är tillverkad av en patenterad gummiblandning som är likadan, och därmed luktar likadant, överallt där den säljs. Det, i kombination med att många hundar tycker kongen är en rolig leksak, har gjort att kongen sedan länge har använts i stället för skarpa preparat för grundläggande träning av olika specialsökshundar. Kongen har då dels använts hel som leksak, dels i små bitar som doftämne.

I ”SBK Specialsök Kong” ska hunden hitta och markera ett, för föraren okänt, antal bitar av Röd Kong i mer eller mindre utmanande miljöer. Tävlingsområdena kan bestå av allt från skog till industrimiljöer.

Kursupplägg:
5 x 1,5 timmar
4 deltagare med hund vilket ger mer träningstid med instruktören.

Kurserna i Norrtälje hålls i en inomhushall på 120 kvm på Gökvägen 5. Det är en kort trappa ner till ingången, en brantare ramp finns att tillgå.

SPECIALSÖK KONG STEG 1 NORRTÄLJE (MÅNDAGAR 17:30)

Datum: 23/9, 7/10, 21/10, 4/11, 18/11
Plats: Gökvägen 5, Norrtälje
Tid: 17:30-19:00
Pris: 2499 kr
Instruktör: Mari Andersson

Varmt välkommen på specialsökskurs i Norrtälje!