INOFFICIELL HOOPERSTÄVLING

Kom och tävlingsträna 3 lopp i Startklass!

Datum: 4/5 – 2024
Tid: 10.00 Samling med Domargenomgång
Plats: Norra Stockholms Hundcenter
Klass: Startklass x 3
Pris: 60 kr/lopp
Domare: Yvonne Ahlin & Kjell Pettersson
Tävlingsansvarig: Kristina Haponen
Anmälan är öppen: 1/3-24/4
Anmälan sker via SHok Tävling
Inbjudan: Inbjudan Hoopersinoff NSHC 240504.1
PM: Skickas ut senast en vecka innan tävlingen. Läggs även ut på denna sida.
Frågor: kristina.haponen@gmail.com

Upplägg: 
Banvandring- Startklass A small, large – Ombyggnad
Banvandring- Startklass B small, large – Ombyggnad
Banvandring- Startklass C small, large

Övrig information:
Hundcentret ligger på andra våningsplanet och nås via trapp eller hiss. Underlaget i den inhägnade hallen är konstgräs med sviktpad. Vi har skogräns, så inga ytterskor i hallen. Ta hänsyn och håll avstånd så de hundar som tävlar inte blir störda. Följ de instruktioner som du får angående in- och utgångar till/från tävlingsbanan. Håll hunden kopplad utanför inhägnaden. Hund som väntar på sin tur/vilar i bur får inte skälla ihållande. Promenadslingor för rastning finns utanför området.

Fika kommer att finnas till försäljning.

HITTA TÄVLING/ANMÄLA/BETALA

Hitta tävlingen:
Gå in på vår tävlingsklient www.shoktavling.se. Gå vidare till Tävlings-kalendern och Inofficiella tävlingar så hittar du vår tävling där. Anmäl dig under den period anmälan är öppen.

Anmäla till tävling:
(anmälan är öppen 1/3-24/4) Innan du anmäler dig till tävling skapar du först ett konto till dig och din hund. Gå in på tävlings-klienten, www.shoktavling.se så ser du i mittrutan var du skapar ett förarkonto. När ditt förarkonto är klart kan du anmäla dig till vår tävling och betala för det antal lopp (1-3 möjliga) du vill genomföra. En vecka innan tävlingsdagen skickas ett PM inför tävlingen till din mailadress. Inbjudan och PM läggs även upp på Norra Stockholm Hundcenters hemsida.

Betalning:
Betalning av startavgift görs i samband med anmälan. 60 kr/lopp, swishas till 1236682181. Märk betalningen Hoopers och ditt namn. En betalning/hund om du tävlar med flera hundar

Varmt välkommen på Hooperstävling hos oss på Norra Stockholms Hundcenter!